Ga direct naar inhoud
20200818 groningenstore homeawayfromhome sfeerbeelden 2 2020 08 20 095003 1

Groningen items voor studenten

Het studiejaar gaat weer beginnen. De leukste Groningen items voor jezelf of om cadeau te doen vind je in de Groningen Store in het Forum en in de webshop. Als je dan toch weer aantekeningen moet maken, dan toch het liefst in een tof notitieboekje?

Naamloos66

Home away from home t-shirt

Waar je ook vandaan komt. Laat zien dat je een trotse Groninger bent met dit t-shirt. Want je hoeft hier niet geboren te zijn, Groninger kun je worden. Verkrijgbaar voor heren en dames.

Naamloos88

Nuchter t-shirt

In Groningen zijn we nuchter. Of je nou zit te studeren in de UB of een biertje drinkt in de kroeg. Het zit in ons karakter. Verkrijgbaar voor heren en dames.

Naamloos44

Er gaat niets boven sweater

Gek op Groningen? Zeg het met je sweater. Want er gaat niets boven deze lekker zachte trui, gemaakt van 100% biologisch katoen. Met daarop jouw favoriete slogan. Verkrijgbaar in verschillende typisch Groningse kleuren.

Naamloos67

Rugtas

Small talk and big ideas, je draagt ze in deze retro rugtas altijd bij je. Net als je laptop, want speciaal daarvoor is een extra zacht vakje ingericht. Hij is er in twee typisch Groningse kleuren: wad en nachthemel blauw.

Naamloos8

Boxershort

Ondergoed voor de nuchtere lolbroek. #Konminder

Naamloos7

Linnen tas XL

Doodstil, Hongerige Wolf, Jipsingboermussel? Voor de gemiddelde Nederlander zijn dit loze kreten. Maar Groningers weten dat het hier om merkwaardige Groninger plaatsnamen gaat. En dat op een extra grote tas, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dat had je zeker Nooitgedacht?

Naamloos

Notitieboekje

Altijd handig om bij je te hebben voor college aantekeningen, spontane krabbels of boodschappenlijstjes.