Ga direct naar inhoud

Media in Groningen

Zuiderdiep Dagblad van het Noorden Stella Dekker Fotografie 1 van 1

Naast de nationale Nederlandse televisieprogramma’s, radioprogramma’s en kranten zijn er ook regionale mediakanalen voor Groningen om je up-to-date te houden over de stad en provincie.

Kranten

Het Dagblad van het Noorden is een dagelijkse krant die het nieuws van Groningen en Drenthe in beeld brengt. Via eerdergenoemde link kom je ook bij de online versie van hun krant.

De Groninger Gezinsbode is een magazine over Groningen. Hier vind je interessante verhalen, belangrijke berichten en boeiende informatie over de stad. De link verwijst je door naar de online versie van het tijdschrift.

De Groninger Krant is een online krant. Ze focussen op de stad Groningen, maar publiceren ook nieuws over de provincie. In deze krant vind je meer kleinschalig en persoonlijk nieuws.

Radio en TV

RTV Noord doet verslag van het nieuws en verhalen in Groningen op hun website, op TV en via de radio. Hun radioprogramma’s zijn te vinden op 97,5FM.

OOG TV is net als RTV Noord een mediakanaal over Groningen. Ze hebben een website, TV-kanaal en radioprogrammering op 106,6FM.