Ga direct naar inhoud

Wat is er te doen

Grootse avonturen, je beleeft ze in Groningen. Met je voeten in de klei van de uitgestrekte polders. Varend langs zeehonden op een bed van zand. In een stoere, eeuwenoude kerk. Of ergens in een zijstraat van een zijstraat, dwalend door de stad. Onze ruimte is onze rijkdom. Hier kom je tot rust en tot leven. Gelukkig ben je in Groningen.

DSC3383 002

Groningen bezoeken

Wil je Groningen bezoeken tijdens een vakantie of een dagje weg? Kijk dan eens op Visit Groningen. Hier vind je alle informatie over de leukste plekken in Groningen, de mooiste wandel- en fietsroutes en de lekkerste streekproducten. Je krijgt er genoeg inspiratie om Groningen zelf te ontdekken.

Evenementen in Groningen

Groningen is een bruisende stad. Er worden dan ook veel evenementen en activiteiten georganiseerd. Bezoek een tentoonstelling in een van de vele musea, ontdek de Groningse natuur tijdens een excursie of dans mee bij een concert. Een actueel evenementenoverzicht vind je in de Uitagenda van Visit Groningen.

Ben je op zoek naar meer internationaal georiënteerde of kleinschaligere evenementen? Neem dan een kijkje op Here & Now. Hier vind je een overzicht van alle culturele en sociale evenementen, van concerten tot gezellige kleinschalige bijeenkomsten.