Ga direct naar inhoud

Doe mee!

IMG 8815

Aangezien Groningen een echte studentenstad is, is er altijd wat te doen. Naast de vele hotspots van de stad, zijn er ook veel leuke activiteiten. Die kun je vinden op Facebook of door naar de posters en flyers te kijken die ophangen in de universiteit. Als je echter een overzicht wil hebben van vrijwel alle activiteiten die in Groningen georganiseerd worden, kijk dan op Uit Groningen.

Verenigingen

Een studentenstad heeft vanzelfsprekend veel verenigingen. Groningen heeft leuke studentenverenigingen, maar er zijn ook heel veel andere verenigingen waarvan je lid kunt worden. Denk hierbij aan sport-, religieuze , culturele, internationale en studieverenigingen. Voor ieder wat wils. Meer informatie daarover kan je vinden op GroningenLife.

Introductieweken

De beste manier om kennis te maken met alle verenigingen, evenementen en hotspots in Groningen, is door deel te nemen aan een van de introductieweken. Die weken zijn bedoeld voor nieuwe studenten in Groningen en zijn een goede manier om nieuwe vrienden te maken. Zowel KEI als ESN organiseren een introductieweek. Je kan dus kiezen tussen een van beide of zelfs deelnemen aan allebei. Hier kun je meer lezen over de introductieweken in Groningen.